Историята на успеха на MOSER 1400

MOSER 1400 е класически продукт във фризьорската индустрия, който остава популярен в продължение на много десетилетия. Това се дължи на неговата комбинация от дълголетие, технология и вечен дизайн. Неговата функционалност и производителност обаче са това, което наистина го отличава и му печели специално място в сърцата на клиентите.

Машинката за подстригване MOSER 1400 беше пусната на пазара преди 60 години и стана невероятно популярна в международен план. Успехът и се дължи на иновативния дух на фирма MOSER. Досега е продаден 50 милиона пъти в 68 различни страни. Когато беше пуснат за първи път през 1962 г., технологията му беше напреднала за времето си. Един пример за това е интегрираното регулиране на дължината на рязане, което може лесно да се управлява с лост за странично регулиране, което беше впечатляващо по това време.

И тази технология е издържала изпитанието на времето чак до наши дни. В допълнение към ефективното и прецизно рязане и мощния мотор, здравината на уреда и висококачествената изработка „Произведено в Германия“ са черешката на върха на продължаващата му история на успеха. Оборудван с прецизно шлифован комплект остриета STAR BLADE от неръждаема стомана, MOSER 1400 осигурява прецизни резултати при рязане и впечатлява с изключителната си производителност. Това прави професионалната машинка за подстригване, работеща от електрическата мрежа, популярен избор както за мъжки, така и за женски прически. Като всяка друга класика, тази също е създала разширено продуктово семейство. Това включва MOSER 1400 Mini прецизен контурен тример и наскоро пуснатия MOSER 1400 FADING EDITION, който извежда специалните техники за избледняване на изцяло ново ниво. И сега MOSER пуска отново класическия 1400 като чисто нова безжична версия.

Moser 1400

MOSER 1400 – Уред, който пише свои лични истории за успех

Фризьорите и бръснарите по целия свят пишат свои собствени индивидуални истории за успех с MOSER 1400. „Изключително вълнуващо и вдъхновяващо е да чуя, че този уред дори е повлиял на цялостния жизнен път на много фризьори и бръснари“, въодушевява Хайке Енгел-Процек, WAHL GmbH Маркетинг мениджър Образование EMEA. „Например знаем, че Зиад Давабе е чиракувал като бръснар в Сирия и че е научил занаята си с помощта на MOSER 1400“, добавя Енгел-Процек. Тъй като политическата ситуация в Сирия става все по-нестабилна, той решава да напусне страната. Със своя MOSER 1400 в багажа си той измисли план да изгради нов живот за себе си в друга страна. Смяташе уреда за най-важната вещ в малкото багаж, който имаше, тъй като трябваше да бъде ключът към прехраната му. В крайна сметка мечтата му се превръща в реалност, когато започва работа в Elegance Barbershop в St. Georgen, недалеч от централата на компанията MOSER, като успешно преустройва живота си и продължава да се развива както професионално, така и лично в процеса. Но любовта му към работата му и MOSER 1400 никога не е избледнявала.